vacature

Licht woonhuis

Aan de Eikstraat in Utrecht maakten we van een kleinere woning, een ruim en licht huis. De bewoners wensten namelijk een plek met veel daglicht en luxe. Van boven tot onder namen we de woning onder handen, om zo die droom te realiseren.

 

Het resultaat?

Op de eerste verdieping plaatsten we een moderne badkamer met een luxe uitstraling. Ook monteerden we maatwerk wandkasten in de masterbedroom. Door de strakke, witte afwerking voelt deze slaapkamer nu heel ruimtelijk en licht aan.

Op de begane grond voerden we een grote wisseltruc uit: we verplaatsten de woonkamer naar de keuken en vice versa. Waarom? Omdat we zo de grootsheid van de nieuwe keuken benadrukken én omdat de grote ramen zo beter tot hun recht komen. De woonkamer plaatsten we aan de achterkant van de woning, waar we de ruimte uitbreidden met een lichte serre, waarin je ’s winters geniet van de sneeuw en ’s zomers van de zon.

Realiseer jouw bouwproject met ons

Samen nadenken of ondersteuning nodig bij jouw project? Dat kan!