Over ons

Ontmoet onze specialisten

Wij zijn Zwaan en van den Bor. Al ruim twintig jaar bouwen en verbouwen we huizen, utiliteits- en bedrijfspanden: bijzondere projecten, op speciale locaties. Onze jarenlange kennis en ervaring vormt de basis, maar we gaan ook mee met de huidige tijd. Zo passen we nieuwe technieken toe en innoveren we waar mogelijk. Inmiddels zijn we van duo uitgegroeid tot dynamisch team van tien betrouwbare vakmensen.

 

De slogan “bekwaam, betrokken en betrouwbaar” vormt de leidraad in ons dagelijks werk. Afspraken niet nakomen? Opdrachten aannemen buiten onze expertise? Of iets opleveren waar jij niet blij van wordt? Zo werkt het niet bij ons. We gaan samen met jou in gesprek over je wensen. En we blijven van het eerste tot de laatste punten op de ‘i’ betrokken. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan doen we ons uiterste best om dit zo spoedig mogelijk voor je op te lossen.

 

Nieuwsgierig naar onze resultaten? Kijk dan eens naar onze projecten.

Ons team

Gert

ZWAAN

Oprichter en eigenaar. Een vakman van de oude stempel. Een doener en een vat vol bouwkundige kennis. Weet waar hij het over heeft. Hij begeleidt jouw project van het begin tot het eind. Timmer- en bouwwerk is zijn specialisme.

Herman
VAN DEN BOR

Oprichter en eigenaar. Denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. Herman is de schakel tussen de klant en vakmensen. Ook begeleidt hij geregeld een project van het begin tot het eind en doet daarnaast algemene zaken en personeelszaken.

Jan
KRAAN

Onze echte alleskunner. Je kunt bij hem terecht op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen: sluitplannen, hang- en sluitwerk. Daarnaast is hij adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het woord ‘nee’ staat niet in zijn woordenboek èn hij is een belangrijk aanspreek­punt voor onze klanten in de zorg.

Sylvester
VAN DER MAAS

Onze jonge, frisse en relaxte projectleider. Aan alles merk je dat hij de juiste bouwkundige ervaring bezit, denkt in oplossingen en service gericht is. Sylvester is niet te beroerd om waar nodig zelf de handen uit de mouwen te steken. Hij begeleidt jouw project vanaf de opname tot het einde.

En natuurlijk al onze vakmensen op de werkvloer:

Marc van Twillert, Gerco Pastoor, Quinten van de Berg. Daarnaast bestaat ons team nog uit leerling-timmermannen en de nodige flexibele krachten.

Wij zijn een erkend leerbedrijf
en werken volgens VCA.

Wij zijn lid van Bouwgarant en  Bouwend Nederland.

Direct jouw project met ons bespreken?

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.