Verduurzamen: van advies tot uitvoering

Maak jouw huis of pand energie­zuininger
Verliest je huis veel warmte? En stijgen hierdoor jouw energie­kosten? Zwaan en van den Bor heeft de kennis en kunde op gebied van verduurzamen: van enkel een passend advies tot de volledig uitvoering. Om warmteverlies in jouw pand tegen te gaan, maken we jouw woning of pand zo luchtdicht mogelijk. Dit doen we door het aanbrengen van isolatiemateriaal van binnenuit, het vervangen van kozijnen die niet geschikt zijn voor isolatieglas, het afdichten van kieren of het aanbrengen van tochtwerende maatregelen.

Isoleren

Van binnenuit een muur isoleren kan op een aantal manieren, bijvoorbeeld door een voorzetwand of een andere passende oplossing. We realiseren de beste optie voor jouw situatie. Naast de isolatie, dichten we aanwezige kieren en naden met folie en tape. Het is ook een optie om de buitenschil te isoleren, dit levert in sommige situaties een hoger rendement. We komen graag bij je langs voor een passend advies.

Isolatie aanbrengen in de wand

Isolatieglas

Een koude luchtstroom langs het raam? Met isolatieglas zoals HR++ glas, triple glas of vacuümglas voorkom je dit probleem. Wij installeren deze nieuwe ramen en kozijnen zodat jij voortaan de warmte beter binnenhoudt.

Kieren dichten

In oude panden ontsnapt warmte vaak door naden en kieren in de muren. We onderzoeken dit op professionele wijze. Hierna maken we een plan om je probleem op een passende manier op te lossen.

Tochtwering

Moderne ramen zijn voorzien van tocht­wering die warmteverlies voorkomt. Heb jij een ouder pand? Dan is het installeren van tochtwerende ramen en kozijnen de oplossing voor jouw probleem.

De aanleg van onze badkamers verliep zo goed, vlot en met een mooi eindresultaat dat we meerdere klussen hebben uitbesteed bij Zwaan en van den Bor. Ook hier hebben we absoluut geen spijt van gehad! Mochten er in de toekomst weer renovatieklussen uit te voeren zijn aan onze woning zullen we dan ook meteen aan Zwaan en van den Bor denken.”

Passend advies om jouw pand te verduurzamen

Om jouw pand te verduurzamen?
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken
.