Wat wij doen

Bij Zwaan en van den Bor zijn we gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en advies. Ben je toe aan een mooie verbouwing, een moderne badkamer, een prachtige veranda of die uitbouw waar je al jaren naar uitkijkt? Wij zijn jouw betrokken en ervaren partner voor ieder bouwproject.

Al jarenlang werken we met een team van vakmensen. Voor ieder project stellen we het beste team samen om het geheel naar wens op te leveren. Voor bijzondere projecten, werken we nauw samen met onze collega-specialisten. We realiseren voornamelijk projecten in Midden-Nederland, ‘t Gooi en Amsterdam. Heb jij een mooi project buiten deze regio’s? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Vakmanschap

Vakmanschap is voor ons een belangrijk begrip. Onze slogan ‘bekwaam, betrokken en betrouwbaar’ leeft ons team dagelijks na bij ieder project. Zo leveren wij al meer dan twintig jaar werk van de hoogste kwaliteit.

Bekwaam

Of het nou gaat om onze timmermannen, projectbegeleiders of installatiemonteurs: ze zijn allemaal even bekwaam. Ook gebruiken ze de beste materialen en gereedschappen. Niet alleen leveren we werk van hoge kwaliteit, maar we brengen ook een veel kennis en kunde mee.

Betrokken

Wanneer we aan een bouwproject beginnen, zijn we van de eerste tot en met de laatste dag betrokken: we denken met je mee en geven oplossingen voor onvoorziene situaties. Vanaf de start laten we zien dat jouw project – groot of klein, bij ons in goede handen is. Wij zijn pas blij met het eindresultaat als jij dat ook bent.

Betrouwbaar

Vertraging, lange doorlooptijden of onduidelijk-heden? We doen ons best om dit te voorkomen. Afspraak is afspraak. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat we zorgvuldig te werk gaan in jouw woning of pand, ook wanneer je zelf niet aanwezig bent.

In onze monumentale boerderij heeft Zwaan en van den Bor twee nieuwe badkamers en een buitenverblijf bij het zwembad gerealiseerd. Wat een fijne, betrouwbare aannemer is dit! Het contact verloopt goed en makkelijk. Ze komen de gemaakte afspraken na. Even bellen of appen met een vraag kan altijd en mocht er een probleem zijn, wordt dat zo spoedig mogelijk uit de wereld geholpen. Ze denken graag mee en hebben veel kennis van zaken.”

Realiseer jouw bouwproject met ons

Samen nadenken of ondersteuning nodig bij jouw project? Dat kan!