vacature

Lichte appartementen

Wat begon als een renovatieproject, werd na een gesprek met architect Michiel Blokker een complete make-over voor dit pand aan de Weikamp & Oostmaat. Deze woning is namelijk omgetoverd tot twee gloednieuwe, zelfstandige appartementen vol met natuurlijk lichtinval. 

 

De grootste uitdaging? Moderne elementen combineren met de authentieke charme van het verleden, waardoor het een unieke en tijdloze uitstraling krijgt. 

 

Het resultaat?

Bij binnenkomst aan de linkerkant van het gebouw springt meteen de authentieke charme van de voordeur in het oog. De originele details zoals het rollagen metselwerk, de zinken daklijsten en overstekken zijn hierin bewaard gebleven. Ook voegden we twee kapellen toe, die een fraaie witte afwerking en stenen trasrand hebben voor een stijlvolle uitstraling. 

 

Aan de achterzijde van de woningen gebruikten we thermisch gemodificeerd hout, dat zichtbaar is in het inpandige balkon, de berging en de erfafscheiding. Natuurlijk speelde duurzaamheid ook in deze renovatie een belangrijke rol. Daarom zijn de panden luchtdicht gebouwd, voorzien van vloerverwarming en uitgerust met zonnepanelen, wat resulteert in een energielabel A. 

 

Het eindresultaat is een pand dat echt in het oog springt. Een project om trots op te zijn. 

Realiseer jouw bouwproject met ons

Samen nadenken of ondersteuning nodig bij jouw project? Dat kan!