project

Bijzondere loft

Een bijzonder pand op de eerste verdieping, bij de kop van de haven in Spakenburg. De uitdaging was om het gezamenlijke plan van de klant en de architect daadwerkelijk uit te voeren. Er was namelijk geen installatie en het gebouw had geen stenen buitenmuren. Alles is van glas.

 

Het resultaat?

Het is een prachtige loft geworden, waar zowel de klant en de architect zeer tevreden mee zijn. De mooie materialen en verrassende keuzes betreft de indeling maken het een geslaagd project.

Categorie

Loft

Locatie

Bunschoten

“Voor de bouw van ons appartement zochten we een bouwbedrijf dat samen met onze designstudio het hele project kon realiseren. We vonden die partner in Zwaan en van den Bor. De samenwerking was erg prettig en professioneel. Ze werkten goed samen met de designstudio, dachten mee, droegen oplossingen aan en waren flexibel. Ook werkten ze transparant zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Met als uiteindelijke resultaat een prachtig appartement met een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Mochten we ooit nog een keer verhuizen, dan bellen we ze weer!”

Realiseer jouw bouwproject met ons

Samen nadenken of ondersteuning nodig bij jouw project? Dat kan!