project

Ruimtelijk woonhuis

Hoe toveren we ons huis om tot een lichte, gastvrije en ruimtelijke plek? In samenwerking met architect Michiel Blokker mochten wij aan de slag om deze wens van de bewoners werkelijkheid te laten worden.

 

Het resultaat?

We startten we met het herinrichten van de woonkamer en de keuken. We plaatsten een moderne keuken met kookeiland. Het hart van het huis, waar het hele gezin gezellig samenkomt. Verder moderniseerden we ook het toilet, waarin witte en beige tinten rust en zachtheid creëren in combinatie met het natuurlijke licht.  

 

Daarna was het trappenhuis aan de beurt, dat we vernieuwden met prachtige eikenhouten treden en een stijlvolle zwarte trap. Boven creëerden we een compleet nieuwe badkamer. Deze ruimte is nu een oase van licht en comfort met een ruime inloopdouche. Om de verdiepingen helemaal af te maken, hebben we de dakkapellen vernieuwd en geïsoleerd. 

 

En als het huis van binnen een make-over krijgt, verdient de buitenkant dat ook. Zo gaven we de voorgevel een geheel nieuwe uitstraling, waardoor binnen en buiten met elkaar verbonden zijn.  

 

De ideeën van Michiel en de bewoners zijn werkelijkheid geworden in een huis dat voelt als nieuw, maar vooral weer echt als thuis. 

Categorie

Ruimtelijk woonhuis

Locatie

Bunschoten-Spakenburg

Realiseer jouw bouwproject met ons

Samen nadenken of ondersteuning nodig bij jouw project? Dat kan!