project

Woonhuis aan het water

Een geslaagd renovatieproject vergt soms geduld en een stapsgewijze aanpak. Daar is dit woonhuis in Eemdijk het perfecte voorbeeld van. Dit project begon iets meer dan een jaar geleden met de bouw van een nieuwe veranda met uitkijk op de oevers van rivier de Eem. Een jaar later zetten we dit voort met het woonhuis zelf

 

Het resultaat?

Op de begane grond realiseerden we een nieuwe indeling voor de keuken en entree. Zo maken de bewoners nu optimaal gebruik van deze ruimtes. En met de nieuwgekozen gevelkozijnen en een schuifpui creëerden we een betere overgang tussen binnen en buiten.  

 

Na het voltooien van de begane grond, gaven we de trap een nieuwe en frisse uitstraling. Om vervolgens aan de slag te gaan op de eerste verdieping. We renoveerden de badkamer en het toilet, waar we dakkapellen toevoegden om meer natuurlijk licht en ruimte te creëren. 

 

Ook de kelder ontkwam er niet aan: dat is nu een praktische ruimte waarin de technische installaties en een wasruimte slim samenkomen. Als kers op de taart is het huis milieuvriendelijker dan ooit, dankzij de installatie van een gloednieuwe waterpomp. 

 

De bewoners van dit prachtige woonhuis aan de rivier de Eem genieten nu volop van hun vernieuwde leefruimtes! 

Categorie

Woonhuis aan het water

Locatie

Eemdijk

Realiseer jouw bouwproject met ons

Samen nadenken of ondersteuning nodig bij jouw project? Dat kan!